Прокуратурата в България няма да разследва поне засега при

...
  Прокуратурата в България няма да разследва поне засега при
Коментари Харесай

Ще я погне ли прокуратурата? Камелия си купила детето от украинка за 40 000 евро

  Прокуратурата в България няма да проверява най-малко към този момент при какви условия фолкпевицата Камелия се е сдобила с новородено бебе, разгласи пред „ Уикенд “ представител на държавното обвиняване.  
Навръх Великден 52-годишната русокоска изненадващо разгласи от профила си в обществената мрежа Facebook, че е сбъднала фантазията си и е станала майка дружно с мъжа си Цветин. „ За нашето семейство е най-великият Великден. Имаме си бебе. Благодаря на всеки, оказал помощ за раждането ти, благо наше всичко! ”, написа под фотоса с пеленачето певицата.
След появяването на новороденото Камелия отхвърля медийни изяви, „ огън момичето “ още не е разкрила даже пола и името на пеленачето. Според нейни близки това се дължи на поверие – през годините известната фолк изпълнителка на няколко пъти е била бременна, веднъж дори е носила близнаци в утробата си, само че е правила спонтанни аборти поради здравословен проблем.
Във фолксъсловието обаче битува друга версия за нежеланието на Камелия да приказва за първата си рожба –
 
бебето е родено от сурогатна майка,
 
украинка, на която е било платено, с цел да износи плода в утробата си. Твърди се, че цялата интервенция е излязла над 40 000 евро на Камелия и на брачна половинка й Цветин. За да мине безпроблемно цялата процедура, Цветин е признал бащинство на пеленачето и е направил действия пред способените органи Камелия да придобие осиновителни права над новороденото.
В България сурогатното майчинство е неразрешено от закона поради всеобщата процедура от последното десетилетие българки от ромски генезис да продават бебета си в Гърция. Ако се потвърди, че Камелия и Цветин са платили на жена да износи бебето им, то те рискуват
 
неоправдателни присъди от 1 до 6 година затвор,
 
както и финансови санкции от 5000 до 15 000 лв..
Според мълвата, която се популяризира в чалга средите, сурогантата майка на бебето на Камелия към този момент е в България и се е сдобила със статут на бягаща от войната в Украйна. В идващите седмици у нас дефинитивно ще бъде завършена процедурата по осиновяването на бебето на известната фолк изпълнителка. Възможно е майката на пеленачето също да остане за непрекъснато в България.
Макар да има данни за сурогатно майчинство при бебето на Камелия, прокуратурата няма желание да води следствие против 52-годишната звезда.
„ Според документите става въпрос за осиновяване. Като татко на новороденото бебе е вписан Цветин, а той е публично женен за Камелия. Тя ще придобие осиновителни права над бебето до няколко месеца “, твърди пред „ Уикенд “ осведомен със заплетения проблем. Камелия и Цветин биха могли да имат проблеми, единствено в случай че майката на пеленачето направи признания, че й е платено, с цел да забременее и да го износи в утробата си. Твърди се, че за де не се стигне до такава обстановка, Камелия и Цветин ще заплащат на сурогатната майка по 500 евро месечна прехрана, до момента в който роденото от нея бебе навърши пълноправие.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР